Énekeseket keresünk

Te vagy a mi emberünk?

Te vagy a mi emberünk?

Lelkes, új tagok jelentkezését várjuk. Ha szereted a változatosságot, a különböző zenei stílusokat, szeretsz énekelni és szívesen csatlakoznál egy jókedéjű, fiatalos társasághoz, valamint van péntekenként szabad két és fél órád, akkor köztünk a helyed!

Elsősorban a férfikart, azon belül is a tenor szólamot szeretnénk bővíteni, de a mélyebb hangú basszusokat sem vetjük meg. Az érdeklődő hölgyeket, lányokat sem hagyjuk parlagon heverni.

Nem tudsz kottát olvasni? Ez ne tántorítson el! Ha hallás után is tudsz tanulni, akkor a kottaolvasás nem probléma, de előbb utóbb abba is bele fogsz jönni. Igaz, azért nem tekintjük hátránynak ha egy kottával egyedül is elboldogulsz. Ha valami nem megy, ne búslakodj akkor segítünk, elvégre azért vannak a próbák.

Rád van szükségünk!

Bizonytalan vagy? Kipróbálnád is meg nem is, hogy milyen a kórusmunka? Lehet, hogy nem fogja engedni az időbeosztásod, a munkahelyed, vagy egyszerűen a kedved? A talánoktól sem kell tartani, az első időszakban mindenki próbaidős. Belekóstolhatsz a Fandi életvitelbe, kipróbálhatod magad, a társaságot és persze mi is kipróbálunk téged, így nem érhet meglepetés.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és készen állsz kipróbálni magad a vokális polifónia világában, akkor már csak az van hátra, hogy ezt velünk is tudasd. Kérdéseiddel, kéréseiddel keress bennünket nyugodtan az alábbi elérhetőségeken vagy akár facebook-on is.

Melegh Tamás - művészeti vezető
E-mail: meleght@gmail.com

Szél Katalin - programszervező
E-mail: szelkatalin@gmail.com

Várjuk jelentkezésed!